Маркетинг

Промоцијата и презентацијата на вашата компанија на онлајн магазинот Сѐ за храна, ви овозможува квалитетно претставување и доближување на вашите производи и услуги до потрошувачите. На тој начин широката интернет публика лесно може да ги забележи вашите производи и услуги, а со тоа и да стане ваш потенцијален купувач или корисник.

Можности за маркетинг на sezahrana.mk

Промоцијата ја правиме преку кампањи кои вклучуваат:

 • content marketing (содржински маркетинг)
 • комерцијални текстови
 • банери (десктоп и мобилни уреди)
 • линкови
 • консултација и промоција на социјалните мрежи (Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram).

Наши поддржувачи се:


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Тримекс
 • Тонус леб
 • Promes
 • Аргета
 • Агро Ели
 • Зоралек
 • Vitalia
 • Coca Cola
 • Стоби
 • МакПрогрес
 • Grand Cafa
 • Уни Лукс
 • Везе Шари
 • Македонски Телеком
 • ИМВ
 • Пиранска сол
 • Café Bar Portal
 • Ресторан Carpe Diem
 • Ресторан Парк Гиновци
 • Ресторан Виа Игнација
 • Ресторан Travel Pub
 • HTTPool Македонија
 • Brand Union
 • New Moment
 • Idea Lab
 • ClickAttack и други.

За подетални информации, контактирајте нѐ на info@sezahrana.mk  или на телефонскиот број +389 75 861 907.