долчела наградна

Долчела ве наградува: Имате право на благо!

Купете производи од Долчела на Подравка во вредност од најмалку 250 денари, пријавете се преку dolcela.mk и освојте одлични награди!

Во неколку едноставни чекори до слатки награди

Животот е авантура, а подготовката на десерти е истовремено и задоволство и забава, бидејќи Долчела има решение за лесна и брза подготвка на десерти кои успеваат токму секој пат, без разлика дали имате помош во кујната или членовите на семејството само поминуваат за да проверат дали шлагот е доволно измиксиран или да прашаат кога конечно ќе можат да јадат од десертот.

долчела

Десертите на Долчела се исто така тука кога треба да се наградите по добро завршен состанок или кога е едноставно ден за бесконечно уживање во благо со вашата омилена ТВ серија. Наградете се себе си! Имате право на благо!

А за да ги направите сите тие слатки моменти уште поубави за вас и вашето семејство, учествувајте во наградната игра на Долчела и освојте една од одличните награди. Како до награда?

  1. Купете Долчела производи во вредност од најмалку 250 денари во периодот од 07.12.2020 до 31.12.2020 година и зачувајте ја фискалната сметка.
  2. Пријавете се на dolcela.mk со испраќање на фотографија и број на фискалната сметка, заедно со вашите лични податоци кои ги впишувате во онлајн формуларот.
  3. Освојте одлични награди, вклучувајќи 1 X фрижидер и уште 19 мали кујнски апарати од брендот Горење и 10 пакет производи Долчела.

Одлични награди што ќе го направат вашето време поминато во кујната позабавно и попродуктивно. Најдете ги правилата за учество во наградната игра на dolcela.mk

Долчела – Имаш право на благо!

*Спонзориран текст.

Сподели: