Презентација и дегустација на SLC производите во Битола

Друштво, имаме супер можност да се запознаеме со новите производи на Slim Line Club, а и да освоиме некоја награда. По успешната презентација и големата посетеност во Скопје, нашите пријатели ќе прават презентација и дегустација на новите производи во Битола, на 29.06.2017 година, во хотел Милениум, од 19:00 часот.

презентација и дегустација

Поканата е отворена за сите. Не пропуштајте ја приликата да се запознаете со нивните нови производи, како што се SLC Coffee Body Scrub, SLC Dead Sea Mask, SLC 3D Eyelash Маскарата и многу други.
Додека се уверувате во сите бенефити на овие производи ќе го пиете највкусното арабика кафе на Slim Line и ќе ги дегустирате највкусните хранливи шејкови.

За присутните ќе има изненадувања и награди, па добро ќе биде да дојдете!

А, во меѓувреме следуваат многу изненадувања и наградувања. Поканете ја вашата пријателка и поминете убаво и незаборавно дружење во четврток на 29.06.2017 во хотел Милениум во Битола од 19:00 часот. Поканети сте сите, а и ние нема да го пропуштиме овој интересен настан. Се гледаме на презентацијата и испробување на козметиката на Slim Line Club!

Активностите околу презентацијата следете ги на официјалниот настан на Facebook.

*Комерцијален текст

Сподели: