Приклучи се на Slimmmology 1

Приклучи се на Slimmmology и предизвикај се себе си во наредните 90 дена!

Вториот циклус на Slimmmology започнува!

ШТО Е ВСУШНОСТ SLIMMMOLOGY 90 ДНЕВНИОТ ПРЕДИЗВИК?

Slimmmology е платформа за целосно здрав начин на живот за секого и за секое тело. Без разлика дали вашата цел е губење на неколку килограми, останување активни или целосна ваша трансформација, Slimmmology Ви нуди сè што ви треба за да ги постигнете вашите цели. Одличен почеток за да живеете здрав живот! Овој предизвик трае 90 дена и ова е период во кој заедно ќе ги оствариме посакуваните цели.

Slimmmology e  идеално решение да ги активира луѓето кои се борат со прекумерна тежина, нудејќи им можност да заработат преку нашето мотивациско мото „евра за килограми“. Во рамките на истата учесниците го започнуваат нивниот 90 Дневен Предизвик, за време на кој слабеат со помош на нашите производи и се вмрежуваат и натпреваруваат преку онлајн платформата www.slimmmology.com

Приклучи се на Slimmmology 1

Сите апликанти ќе добијат: 90 Дневни планови за исхрана и вежбање и огромни попусти на Слим Лајн Клуб производите.

За најупорните Slimmmology обезбеди 10 фантастични Награди:

Прва награда: 10 EУР ЗА СЕКОЈ ИЗГУБЕН КИЛОГРАМ И ЕГЗОТИЧНО ПАТУВАЊЕ НА КАНАРСКИ ОСТРОВИ.

Втора награда: 10 EУР ЗА СЕКОЈ ИЗГУБЕН КИЛОГРАМ И 7 ДНЕВЕН ОДМОР ВО ГРЦИЈА.

Награда од трето до десетто место: 10 EУР ЗА СЕКОЈ ИЗГУБЕН КИЛОГРАМ

Сите наградени од прво до десетто место добиваат:

  • ПРОФЕСИОНАЛНА ФОТОСЕСИЈА
  • МЕДИУМСКА ПРОМОЦИЈА
  • БЕСПЛАТНО ЧЛЕНСТВО ВО СЛИМ ЛАЈН КЛУБ.

КАКО ДА СЕ ПРИКЛУЧИТЕ?

Учествувањето во Slimmmology e многу едноставно! За да се приклучите во предизвикот треба да го направите следното: Пополнете апликација за учество на веб страната www.slimmmology.com или преку андроид апликацијата Slimmmology, која можете да ја преземете од www.slimmmology.com или од Google Play.

Приклучи се на Slimmmology 2

КОГА ЗАПОЧНУВА ПРЕДИЗВИКОТ?

Предизвикот започнува на 1ви-Март 2017 година! Тоа е првиот ден од Предизвикот, а завршува на 30-ти мај, 2017 година.     

За да дознаете повеќе за Slimmmology кликнете ТУКА.

Силно веруваме во луѓето и во нивните соништа, но пред сè ние им помагаме на луѓето да ги изградат нивните соништа.

*Комерцијален текст.

Сподели: