5 креативни идеи и рецепти со мед и таан

Бидете здрави, силни и енергични! Зајакнете го имунитетот, подобрете ја крвната слика, направете детоксикација со „лекот“ од нашите баби! За да го постигнете тоа преку храната, може да ви помогне лековитата комбинација од мед и таан кои се први на листата на најздрави намирници! Ви претставуваме 5 креативни идеи и рецепти во кои може да додавате мед и таан, и да ги искористите придобивките од природата.

посна алва

Посна алва (без масло)

Уште едно слатко задоволство за оние кои не можат без десерт. Погодна за секој вкус, посна алва која може да се јаде и за време на пост на вода. Рецепт со одличен вкус и со брза и лесна подготовка.