Божествената лаванда е лек за телото и духот 1

Божествената лаванда е лек за телото и духот

Се запрашувате дали претеруваме или навистина е божествена?! Да, навистина е. Уште кога ќе помислиме на лаванда и ќе размислиме за неа, нејзината виолетова боја која и овозможува врховна духовна и козметичка вредност знаеме дека е така.