Природни освежувачи за автомобилот и домот 1

Природни освежувачи за автомобилот и домот

Ако сакате куќата и автомобилот да мирисаат на опојни ароми како ванила, лаванда или цитрусни ноти, а не ги обожавате хемикалиите кои обично се наоѓаат во купени освежувачи, единствено ви преостанува да направите сами. Ние имаме повеќе алтернативи.

Спречете создавање на мраз во фрижидерот за замрзнување

Спречете создавање на мраз во фрижидерот за замрзнување

Сте се запрашале ли како може да го спречите создавањето на непотребниот мраз во фрижидерот за замрзнување? Ако досега оваа состојба ви пречела и ве иритира, време е да ги откриете нашите решенија!