Направете сами домашен топол третман за коса 1

Направете сами домашен топол третман за коса

Она што го обожаваме во нашата работа е споделувањето на корисни и вредни информации за храната. И тоа, не само кога треба да ја јадеме и да ја чуваме внатрешната убавина и здравје, туку и кога може да ја користиме за надворешна нега. Нежноста може да ја зачуваме и самите. Во оваа прилика ви препорачуваме да го пробате едноставниот и домашен топол третман за коса.

5 фантастични примени на лимоните како козметичко средство

5 примени на лимоните како козметичко средство

Потрагата по убавината и вечната младост, започната е стотици години наназад, кога на луѓето им биле достапни само состојките од природата. Со испробувањето на голем број намирници, ги забележале позитивните ефекти од употребата на лимоните како козметичко средство.