Оброк салата од салатка, јајца и пченка 1

Оброк салата од салатка, јајца и пченка

Топлото време е совршено за нашата оброк салата од салатка, јајце и пченка! Вкусот и е полн со свежина. Најадува и богата е со многу витамини, минерали и протеини. Се прави брзо и лесно, испробана во нашата кујна, топло ја препорачуваме!

редена мимоза салата

Редена мимоза салата

Некој можеби пробал, а некој не, како и да е оваа салата е многу вкусна, освежителна и хранителна. Некој и дал свое име, а ние ја нарековме редена мимоза салата. Повикајте друштво и обавезно пробајте ја!

Брза зелена салата со калинки и ореви

„Бидете храбри и отворени за нови вкусни сензации! – Пробајте ја мојата преубава и уникатна салата! Ви гарантирам дека вкусот на оваа зелена салата со калинки и ореви е фантастично свеж и неповторлив. Рецептот доаѓа од директно од мојата кујна, каде прво го дегустиравме и помина низ строгиот „филтер“ на изострени вкусови.“ –  со насмевка вели Катерина од нашиот тим.