Пилешки терин - свечен ролат од сечкани состојки 1

Пилешки терин – свечен ролат од сечкани состојки

Доколку сеуште го немате смислено вашето мени за велигденските празници, ние имаме една супер идеја за вас. Овој Велигден израдувајте ги вашите најблиски со вкусен пилешки терин – свечен ролат од сечкани состојки, а ние ви гарантираме дека овој ручек ќе ги задоволи вкусовите и на најпребирливите гости.

Рецепт за популарната шах торта

Ако досега сте се воодушевувале на домаќинките кои ја правеле оваа шах торта, сега ви тврдиме дека и вие можете да ја направите дома. Изгледа привлечно, а постапката за правење на шах торта е неверојатно лесна!