чистење теписи

3 домашни средства за чистење теписи

Хигиената и чистиот дом се половина здравје! Во текот на годината, на теписите може да се насоберат голем број нечистотии и бактерии, па доколку сакате темелно да ги исчистите, отстранувајќи ја целосно нечистотијата, дамките и непријатните мириси, ви предлагаме да направите домашни природни средства за чистење теписи кои со сигурност може да ви помогнат во вашата цел.