Рецепт за благи тостерки - десерт на љубовта 1

Рецепт за благи тостерки – десерт на љубовта

Тостерките се интересен десерт кој со години постои на нашите традиционални трпези и го паметиме од времето на нашите баби кои како домаќинки често припремаа благи тостерки. Обично возрасните ги пиеја со кафе, а децата ги обожававме безрезервно на секоја средба.