Рецепт за популарната шах торта

Ако досега сте се воодушевувале на домаќинките кои ја правеле оваа шах торта, сега ви тврдиме дека и вие можете да ја направите дома. Изгледа привлечно, а постапката за правење на шах торта е неверојатно лесна!