Импресум

Издавач: ЗЕК СЕ ЗА ХРАНА Битола

Тел: +389 75 861 907

Е-пошта: info@sezahrana.mk

Уредници: М-р Катерина Шамбевска, М-р Марија Кочовска

Автори: Маја Ѓореска Николовска, Даниела Џогова, Катерина Милошевска Глигороска, Клара Бос, Лидија Јошевска, Невена Ѓероска, Весна Рохр.

Веб развој: Виктор Таповски

Веб дизајн: Еригон