Контакт

Доколку сакате да стапите во контакт со нас, имате прашања, коментари, идеи или предлози може да нѐ контактирате на долунаведениот телефонски број или пак преку е-пошта.

Е-пошта: info@sezahrana.mk

Тел: +389 75 524 304

Тел: +389 76 550 150

Исто така може да нѐ следите на Facebook, Twitter и Pinterest.

Ви благодариме!