Маркетинг

Промоцијата и презентацијата на вашата компанија на онлајн магазинот Сѐ за храна, ви овозможува квалитетно претставување и доближување на вашите производи и услуги до потрошувачите. На тој начин широката интернет публика лесно може да ги забележи вашите производи и услуги, а со тоа и да стане ваш потенцијален купувач или корисник.

Можности за маркетинг на sezahrana.mk

Промоцијата ја правиме преку кампањи кои вклучуваат:

 • content marketing (содржински маркетинг)
 • комерцијални текстови
 • банери (десктоп и мобилни уреди)
 • линкови
 • консултација и промоција на социјалните мрежи (Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram).

Наши поддржувачи се:


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Тримекс
 • Мак Прогрес
 • Витаминка
 • Бонум
 • БиМилк
 • Тонус леб
 • Promes
 • Аргета
 • Агро Ели
 • Elitte кафе
 • Металац
 • Зоралек
 • Vitalia
 • Coca Cola
 • Стоби
 • Rosa
 • Grand Cafa
 • Уни Лукс
 • Везе Шари
 • Тиквеш
 • Млекара Ѓоргиеви
 • Македонски Телеком
 • Vip
 • Samsung
 • ИМВ
 • Пиранска сол
 • Café Bar Portal
 • Ресторан Carpe Diem
 • Ресторан Парк Гиновци
 • Ресторан Виа Игнација
 • Ресторан Travel Pub
 • HTTPool Македонија
 • Brand Union
 • New Moment
 • Universal Media
 • Idea Lab
 • ClickAttack
 • McCann и други.

За подетални информации, контактирајте нѐ на info@sezahrana.mk  или на телефонските броеви +389 75 524 304 или на +389 76 550 150.