vanilla latte 1

Рецепт за Vanilla Latte кафе

Специјално за обожавателите на кафе и неговите безбројни варијации! Ако сте во потрага по најдобар начин како да го започнете денот, имаме супер предлог, а тоа е Vanilla Latte кафе со ванила во прав. Што значи ова? – Значи супер вкусен пијалок за витка фигура и кафе кое топи калории!