среќна нова година

Сѐ за храна ви посакува среќна Нова 2019 година!

Да ја пречекаме со радост, да ја изживееме со љубов, да ја испратиме со успеси! Среќата и здравјето да бидат наш сопатник во идната година. Тимот на Сѐ за храна ви посакува Среќна Нова 2019 година!

Сигурни сме дека веќе приготвивте дел од јадењата за новогодишната вечера, а и празниците кои доаѓаат. Останува уште мала подготовка и славањето може да започне. Ве покануваме убавата трпеза и желбите за здравје да ги споделите во групата на Сѐ за храна. Така споделуваме љубов кон храната, весели моменти во животот и пренесуваме знаење и искуство.

Среќна нова 2019 година

И запомнете, Новата година не е за менување на датумите, календарот и акциите. Новата година треба да биде ваш мотив за менување на насоките кон подобро, посветеноста, ставовите, верата, силата и фокусот. Заложете се и креирајте ја најдобрата Нова година во вашиот живот!

Новата година е како празна книга, а пенкалото е во вашите раце. Тоа е шанса да ја напишете најубавата приказна за себе.

Да ни е среќна и бериќетна Новата 2019-та година! Имајте среќни и весели празници со најблиските!

Ваша sezahrana.mk

Бидејќи и ние сме новогодишно ангажирани ви предлагаме да прочитате: Како треба да изгледа новогодишната трпеза?

Сподели: