лимон

Исцедете лимон како Џејми Оливер

Веројатно многу пати додека сте цеделе лимон, имате помислено дека сте можеле да исцедете уште сок. Ако го имате тој проблем, погледнете како го решава Џејми Оливер.

Лимонот е една од најкорисните намирници во светот. Но, цедењето на лимони понекогаш знае да биде проблем, особено ако немате цедилка. Џејми Оливер на професионален начин успева да го исцеди лимонот до последната капка и тоа без цедилка. Но, пред тоа постои трик. Следете го видеото и научете да цедите лимон како Џејми Оливер.

Сподели: