Означете пријател со кој уживате во слаткиот вкус на Винчини и добијте маички 1

Добитници од наградниот натпревар „Означете пријател со кој уживате во слаткиот вкус на Винчини и добијте маички“

Ги пронајдовме најголемите љубители на Vincinni кои ќе имаа среќа да добијат најубави маички. Учествуваа многумина, а најсреќни беа само 5!

Означете пријател со кој уживате во слаткиот вкус на Винчини и добијте маички 2

Добитниците кои имаа најмногу среќа се:

  1. Натка Чичаковска
  2. Елена Младеновска
  3. Деспина Величковска
  4. Никола Димовски
  5. Весна Василева

Им честитаме на среќните добитници и ги замолуваме во рок од 3 дена, во порака на нашата фан страница Сѐ за храна или на info@sezahrana.mk, да ни достават податоци за достава на наградата (име, презиме, адреса, телефон и величини за две маички).

Важно! Забавата и наградувањето нѐ застанува тука. Наскоро очекувајте нов предизвик, следете ги Vincinni на Facebook и Instagram и очекувајте нови подароци од нашите пријатели!

Сподели: