наградна игра на Браво кафе Премиум 1

Вози Citroen C3 со новата наградна игра на Браво кафе Премиум!

Во новата година нема илузии, соништата стануваат реалност! Со новата наградна игра на Браво Кафе Премиум можете да добиете еден од четирите Citroen C3 автомобили, телевизор, машина за перење, велосипед, фрижидер, парични награди од по 15.000 денари и уште многу други вредни награди!

наградна игра на Браво кафе Премиум 2

Како да се вклучите? Многу едноставно!

Купете 100, 200 или 500 грамско пакување на Браво кафе Премиум, погледнете во внатрешноста на пакувањето и доколку пронајдете три исти вредности за награда (на пример: отпечатени три автомобили) вие сте добитник на истата.

Наградната игра е веќе започната и трае сè до 31.12.2020 година.

За сите прашања и дополнителни информации посетете го официјалниот Facebook профил на Браво Кафе: https://www.facebook.com/BravoCaffe, а може да го заследите и Instagram профилот: https://www.instagram.com/bravocaffe

*Спонзориран текст.

Сподели: