Подаруваме заедно со Vincinni и ви посакуваме среќа!

Добитници од наградниот натпревар „Подаруваме заедно со Vincinni и ви посакуваме среќа!“

Секој од нас имаше можност да биде дел од еуфоријата за подароци! Изминаа 10 интересни дена со одличните Vincinni, кои овој пат подаруваат 10 награди за нашите верни читатели и пријатели! 

Задачата беше многу едноставна, само да тагнете свој пријател/пријателка во објава и, вие, заедно со оној што сте го тагнале да добиете по едно пакетче од неодоливата палета на Винчини. И секако, да ставите Like на фан страницата на Vincinni!

Подаруваме заедно со Vincinni и ви посакуваме среќа!

Поедноставно и полесно не можеше да биде, а забавно и тоа како. Се тагираа над 2100 учесници, а среќата им се насмевна на следните добитници:

  1. Давив Павловски
  2. Деспина Величковска
  3. Снежана Соколова Јанчева
  4. Лилјана Божиновска
  5. Ана Жежовска Бошевска
  6. Билјана Темоска
  7. Еми Андова Петрова
  8. Елена Трајковска
  9. Татјана Петровска
  10. Стојна Танчева Калабакова

Им честитаме на среќните добитници и ги замолуваме во рок од 3 дена, во порака на нашата фан страница Сѐ за храна, да ни достават податоци за достава на наградата (име, презиме, адреса и телефон).

Важно! Забавата и наградувањето не застанува тука. Наскоро очекувајте нов предизвик и подароци од нашите пријатели! Следете нѐ, приготвувајте ги рецептите од sezahrana.mk и очекувајте нови изненадувања!

Ви предлагаме да прочитате: Како треба да изгледа матурската трпеза? – Брзи предлози за солени рецепти.

Сподели: