КВИЗ: Дали си експерт за детоксикација?

Велигденските празници завршија, па време е да се вратиме на старите добри навики. Дали овој период се препорачува детоксикација на телото? Што помага при детокс? – Издвој 1 минута, реши го квизот и откриј колку знаеш.  

Реши го квизот сега и подобри си го здравјето!

[os-widget path=”/marija74/%D0%BA%D0%B2%D0%B8%D0%B7-%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D1%81%D0%B8-%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%80%D1%82-%D0%B7%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B0″]

Натпреварувај се со твоите пријатели и препрати им го квизот, па дознајте кој од вас е експерт за детоксикација.  А на крај, не заборавај да ни пишеш во коментар колку поени освои.

Ти треба помош при решавањето? – Прочитај повеќе на: Д-р Нела Деспотовска советува: 5 лесни совети за детоксикација по празниците.

*Квизот е поддржан од Тримекс.

Сподели: