ВИА ИГНАЦИЈА Вевчани карневал 1

Ке и да си, за Св. Васиља Вевчани да си! Стара Нова година во ВИА ИГНАЦИЈА!

Дојди да слушниш зурли и топани, да си кесниш домашен луканец, да се напјеш Вевчанско домашно…  Дојди да се напрајш василичар, да појш со зетон и нестана на вода, да осетиш бескрајна слобода… Дочекајте ја Стара Нова година, во ВИА ИГНАЦИЈА. Ке и да си, за Св. Васиља Вевчани да си! Резервирајте дур имат место на (+389)70871599 и (+389)71305416.

виа игнација нова година

Најубавиот дочек на Новата Година ќе биде во Виа Игнација

Имајте незаборавен дочек на Новата Година! Кој што не бил, мора да ја посети Виа Игнација во Вевчани! Најсвечените мигови во пресрет на Новата 2017 година споделете ги со своите најблиски и најмили во ресторанот Виа Игнација, сместен во еден од најубавите предели на Македонија.