Означете пријател со кој уживате во слаткиот вкус на Винчини и добијте маички 1

Означете пријател со кој уживате во слаткиот вкус на Винчини и добијте маички

Ги бараме најголемите љубители на Vincinni! Означете пријател со кој уживате во слаткиот вкус на Винчини и добијте маички! Нови 5 дена за 10 награди, среќно!

Сѐ што треба да направите е, во коментар на оваа објава да го означите (тагнете) пријателот/пријателката, да ставите Like на Facebook страницата на Vincinni со клик на линкот https://www.facebook.com/Vincinni  и да ги следите на Инстаграм профилот  https://www.instagram.com/vincinni.

На 5 најсреќни учесници ќе доделиме по две маички, а добитниците ќе бидат избрани по случаен избор. Означувањето на пријателите ќе трае 5 денови до 09.07.2018 година. Побрзајте!

Подаруваме заедно со Vincinni и ви посакуваме среќа!

Ви предлагаме да прочитате: Овошен ладен десерт во чаша со цреши, јагоди и вишни.

Сподели: