Подаруваме заедно со Vincinni и ви посакуваме среќа!

Подаруваме заедно со Vincinni и ви посакуваме среќа!

Тагни пријател со кој обожавате да јадете тортици и колачи, а Vincinni ќе ви подари пакетче со производи за секој од вас!

Сѐ што треба да направите е, во коментар на оваа објава да го тагнете пријателот/пријателката со која сакате да добиете подарок и секако да ставите Like на страницата на Vincinni. Ќе бидат доделени 10 награди, што значи 5 добитници со своите пријатели, а истите ќе бидат избрани по случаен избор и објавени во петок на 01.06.2018.

Подаруваме заедно со Vincinni и ви посакуваме среќа!

Подаруваме заедно со Vincinni и ви посакуваме среќа!

Ви препорачуваме да прочитате: 5 лесни матурски десерти кои може да ги направите за 15 минути.

Сподели: