Успешно реализиран првиот вебинар од тимот на sezahrana.mk 1

Успешно реализиран првиот вебинар од тимот на sezahrana.mk

Успешно реализиран првиот вебинар од тимот на sezahrana.mk! Како што имавме најавено зборувавме на тема „Зајакнување на имунитетот во време на пандемија“. Се заблагодаруваме на учесниците кои нѐ следеја и споделија свои прашања и размислувања до нас!

Вебинарот беше реализиран по повод освоеното прво место за најдобар сајт за храна и здравје. Поканети беа сите следбеници, читатели и пријатели на sezahrana.mk. Предавањето беше бесплатно, а се одржа во средата на 23.12.2020 година во 18:00 часот. Зборуваме како може да се зајакне имунитетот во зимскиот период и ладните денови воопшто, која храна се препорачува, кои совети треба да се применуваат и се препорачани од нутриционистите и докторите, подискутиравме за помошта од додатоците во исхраната, а исто така одговоривме и на прашања поставени од присутните учесници. Говорници и модератори на предавањето беа:

  • М-р Катерина Шамбевска Спасеновски, еден од основачите и менаџерите на sezahrana.mk
  • М-р Марија Кочовска, еден од основачите и менаџерите на sezahrana.mk
  • Марија Апостоловска, нутриционист во тимот на sezahrana.mk.
Успешно реализиран првиот вебинар од тимот на sezahrana.mk 2

Продолжете да нѐ следите и натаму, а ако имате ваша идеја за тема на вебинар за што би сакале да слушнете, повелете и споделете ја!

Ви препорачуваме да прочитате: Славиме! sezahrana.mk победник во категоријата Храна и Здравје!

Следете ја sezahrana.mk и на Instagram и Pinterest.

Сподели: