декорација на салфетка

Лесна декорација на салфетка – Модерна ќеса

Направете декорација на салфетка на многу лесен начин. Потребни и се само неколку минути за убаво и со стил да ја декорирате вашата трпеза со модерна креација. Бојата на салфетката можете да ја менувате според домашното уредување, темата на настанот, па можеби дури и според возраста на гостите. Во секој случај треба да внимавате да е соодветно на моментот и кај гостите да предизвика чувство на друштвена еуфорија. 

Погледнете го одличното кратко видео и научете како за само неколку минути можете да ја направите вашата трпеза многу посимпатична и привлечна за очи. Голем број читатели ни праќаат пораки дека ги пробале нашите предлози, бидејќи се разбирливи и едноставни, па воопшто нема да ви биде проблем правилно да ги свиткате и да добиете успешен и баш ефектен резултат. Овој начин за декорација на салфетки се изведува навистина брзо и придонесува секој да се чувствува поубаво од обично. Уживајте!

Доколку сакате да дознаете како може да направите Велигденско зајаче од салфетка, кликнете тука.

Ви предлагаме да прочитате: 13 техники за декорација на салфетки.

Сподели: