Бесплатно предавање - Зајакнување на имунитетот во време на пандемија

Бесплатно предавање – Зајакнување на имунитетот во време на пандемија

По повод освоеното прво место за најдобар сајт за Храна и здравје, ве покануваме на нашето бесплатно предавање – вебинар во среда на 23.12.2020 г во 18:00 часот. Ќе зборуваме како може да се зајакне имунитетот овој период, која храна се препорачува, кои совети треба да се применуваат, а ги препорачуваат нутриционистите и докторите.

зајакнување на имунитетот во време на пандемија

Агенда 

Времетраење на предавањето: 18:00 – 18:45 часот.

Ден: 23.12.2020 година (среда)

Говорници на предавањето ќе бидат:

  • М-р Марија Кочовска
  • М-р Катерина Шамбевска Спасеновски
  • Марија Апостоловска (нутриционист).

Вебинарот ќе се одржи преку Google Meet платформата, а бројот на места е ограничен. За да учествувате пополнете ја апликацијата на линкот:

https://forms.gle/BRvCyRb69BxPPE4Q8

или пишете ни меил на info@sezahrana.mk за да ви дадеме линк до предавањето. Пријавувањето е најдоцна до вторник до 16:00 часот.

Линкот за предавањето ќе биде испратен на меил во понеделник и вторник.

Се гледаме во среда!

*Вебинарот е поддржан од Општина Битола.

Сподели: