За неколку минути направете празнични свеќници од чаши

За неколку минути направете празнични свеќници од чаши

Деновите околу новогодишните празници се прекрасни, еуфорични и исполнети со радост, а посебно убаво е тоа што и самите можеме да придонесеме во бурата убави чувства и тоа во голема мера! Наместо да ви пречат дома, направете декоративни свеќници од чаши и вишокот од кујната ќе стане елегантен декоративен елемент во домот кој симболизира убаво расположение и празнични желби! 🙂 

Во оваа прилика ви предложуваме да го погледнете краткото видео во кое за само неколку минути ќе научите како да направите прекрасни и декоративни свеќници од чаши кои ќе го разубават вашиот дом и ќе ви овозможат богати емоции на празнична радост, задоволство и бескрајно уживање.

Ако пак сакате креативно да се забавувате и посакувате нешто да ја поттикне вашата досетливост, специјално по тој повод ви предлагаме уште неколку видео прикази кои најдобро ги покажуваат чекорите за изработка на декоративни украси и подароци. Погледнете како може лесно да направите новогодишен венец од цевки за пиење напитоци (кликнете тука да го видите видео приказот и упатството), кликнете тука за да видите како може да направите празнични салфетки во форма на елка, а ако сакате да направите уникатен подарок од стара тегла кликнете тука.

Сподели: