Посни Велигденски зајачиња со 5 семиња 1

Добитници од наградниот натпревар „Направи посни Натура крекери, грицкај и освој една од 10-те награди!“

Драги пријатели, изминатите денови имавме супер можност да се дружиме, готвиме и забавуваме со Натура. А нашите вредни читателки, сигурно со нетрпение ги очекуваат резултатите и потајно се надеваат дека ќе се најдат во листата на добитници.

Предизвикот беше прифатен од повеќе наши читателки! Тие си направи ја посни Натура крекери, ги фотографираа, а што е најважно уживаа во грицкањето. Целосната галерија од учесниците погледнете ја тука.

Најсреќните 10 читатели кои ги исполнија условите за учество во наградниот натпревар и се добитници се:

  1. Мена Карафилоска
  2. Ружица Никле
  3. Емили Каранфилова
  4. Ивана Стојановска
  5. Розе Стојан
  6. Елена Бошначка
  7. Ирена Богданоска
  8. Марија Б. Андонова
  9. Маја Ѓореска Николовска
  10. Мартина Груевска.

Ги замолуваме среќните добитнички, во рок од 3 дена, во порака на нашата фан страница Сѐ за храна, да ни достават податоци за достава на наградата (име, презиме, адреса и телефон).

На сите останати им посакуваме повеќе среќа наредниот пат, а особено им се заблагодаруваме на Марија Кочовска и Катерина Ш. Спасеновски за убавите фотографии. А, доколку сакате да ги погледнете нивните и останатите фотографии од албумот, кликнете тука.

Но, наградувањата нѐ завршуваат тука! Бидете со нас, приготвувајте ги рецептите од sezahrana.mk и наскоро очекувајте нови изненадувања од нашите пријатели!

Ако пропуштивте да ги направите и сакате да ги пробате популарните Натура крекери, ви предлагаме да го прочитате рецептот: Посни Велигденски зајачиња со 5 семиња.

Сподели: