21 начин како да отворите стаклено шише 1

21 начин како да отворите стаклено шише

Како што постојат различни типови на шишиња, мора да постојат и исто толку начини за нивно отворање, нели? Овој пат ќе ви презентираме 21 начин како да отворите стаклено шише и да уживате во вашето пиво, сок или билој друг пијалак и во услови каде што немате лесно пристапни отворачи.

Во ова видео ќе можете да погледнете како да искористите разни предмети како помош за отворање на стаклено шише. Има разни методи кои се интересни на свој начин, навистина корисни за снајдување, а понекогаш и со потреба за поголемо внимание при изведбата на трикот. Некои од идеите се отворање со прстен, со домашен клуч, отворање со колан/каиш, запалка, пари, трик за отворање шише со шише и уште многу други. Напоменуваме дека некои од предложените трикови за отворање на стаклено шише имаат забавна цел и не ги препорачуваме да ги пробате. Уживајте во видеото и среќно во отворањето, а потоа нздравете за здравје!

Може да ве интересира да погледнете и 15 несекојдневни начини да отворите шише вино.

Сподели: