наградна игра Европа Сковин

Причина повеќе да подаруваш

Овие празници Европа и Сковин ти даваат причина повеќе да подаруваш!

Oд денес започнува голема наградна игра во која сите кои споделуваат слатки задоволства и вино со саканите ги чекаат супер изненадувања. Наградната игра ќе трае до 20ти јануари, а само дел од наградите се Jeep Renegade, iPhone XR и пакети подароци од Европа и Сковин.

европа наградна игра

Во наградната игра можеш да се вклучиш доколку купиш производи на Европа или Сковин во износ над 300 денари од продажните салони на Европа, Сковин, Wine & Chocolate и маркетите во кои се достапни овие производи.

Сè што е потребно да направиш е да испратиш СМС со бројот на фискалната сметка на која се купени производите и време на купување, на телефонскиот број 149 491, Пример, СМС пораката би требало да гласи: #0096 11:14.

Можеш да добиеш Jeep Renegade, iPhone XR-и, Canon фото апарат, електричен скутер и други бројни награди!

Дознај повеќе на https://www.facebook.com/ADEvropa/ и https://www.facebook.com/SkovinVinarija/

*Комерцијален текст

Сподели: