Интерактивно предавање од Сѐ за храна „Моето искуство: Како да јадеме здраво?“

Драги наши читатели, во пресрет на Светскиот ден на храната (16 октомври), во соработка со American Corner од Битола со големо задоволство го најавуваме интерактивното предавање „Моето искуство: Како да јадеме здраво?“

Предавањето ќе се одржи во вторник, 16 Октомври, со почеток од 18:00 часот во просториите на Американското катче во Битола (Центар за култура).

моето искуство

На предавањето ќе ги размениме нашите мислења и искуства за храната, со цел подобрување на здравјето и постигнување на добри навики. Влезот е бесплатен, а поканети сте сите. Со оглед на ограничениот број на места, ве замолуваме да го потврдите вашето присуство на  email: americancornerbitola@gmail.com или на телефон: 047/203 326.

Линк до настанот на Facebook 

Се гледаме во вторник,

Сѐ за храна и American Corner Bitola

Сподели: