8 рецепти за солени јадења и колачи во форма на срце 1

8 рецепти за јадења и колачи во форма на срце

Ви предлагаме неколку солени јадења и колачи во форма на срце, кои се идеални за порадок и израз на љубов кон саканата личност и тоа на едноставен начин!

Освен тоа, одлични се за бројните домашни прослави, за свадбени свечености, веридби, за Св.Валентин или било кога и да сакате да го изненадите партнерот. Може да ги направите, спакувате и подарите и на други драги личности, на пријателот или пријателката, на роднините, на родителите… Не заборавајте дека секој ден е можност да им кажете дека ги сакате, а ова е еден можен начин да го искажете тоа со мало дело.

8 рецепти за солени јадења и колачи во форма на срце 2

Во продолжение еве ја малата, но корисна листа на рецепти во форма на срце, кои ги избравме специјално за вас:

Ако пак сакате да ја збогатите атмосферата и трпезата со уште детали во форма на срце, еве како да направите салфетки во форма на срце и тоа не на еден туку на 3 начини.

Ви препорачуваме да прочитате: Мафини со срце во внатрешноста.

Сподели: