Избор на слатки и солени рецепти за Св. Валентин 1

Избор на слатки и солени рецепти за Св. Валентин

Во пресрет на Св. Валентин и Св. Трифун, иако секој избира кој сака да го слави, не постои таков човек кој не би сакал задоволството да го залее со чаша вино и да го надополни со вкусно мезе или избран десерт по свој вкус. По тој повод, припремивме специјална листа на избрани слатки и солени рецепти за Св. Валентин. Се надеваме ќе уживате во предлозите!

Дел од предлозите се специјални десерти и јадења во форма на срце, а некои се едноставно идеални и не треба да ги пропуштите за прослава на љубовта и среќата, или самите можете да ја пролагодите формата по важа желба.

Избор на слатки и солени рецепти за Св. Валентин 2

Листата на идеи со слатки и солени рецепти за Св. Валентин е следната:

Дополнителни корисни идеи и солени рецепти:

Предлог пијалаци за Св. Валентин:

Сподели: